Podijeli članak

Svi su vidjeli Babin koš za pobjedu kao u najboljim američkim filmovima. Utah je pobijedio 114-113 u Hustonu, a Bogdanoviću je to bio tek drugi koš iz igre na cijeloj utakmici, dotad je imao 0/2 za dva poena i 1/4 za tricu uz 2/2 s linije slobodnih bacanja. 

A onda... Sekunda i šest desetinki do kraja, Bogdanović se izvlači izvan linije za trice, Joe Ingles ga je vidio, dodao, a Babo preuzeo odgovornost. 'Bogdanović for the win!' Preko četiri ruke i u koš. 

Naravno, pohvalio se i sam na društvenim mrežama. Ima i čime. Jednostavno je napisao 'Zapišite si bilješke' na Instagramu uz fotografiju pobjedničkog šuta, a potom su krenuli komentari što hrvatskih, što stranih sportaša. 

Ivan Rakitić jednostavno je stavio emoji krune, Klasnić vatre, a Ivica Zubac ga je nazvao doktorom. Mateo Pavlović dao mu je nadimak 'bezobrazni Babo'. 

Rudy Gobert bio je presretan i na terenu slavio pobjedu, a na Instagramu pokazao i da zna nešto hrvatskog. 'Pas mater'  stoji u njegovom komentaru. Srpski reprezentativac i igrač Sacramento Kingsa Nemanja Bjelica napisao je 'Ne važi ovo'  iz zezancije i zaradio 119 lajkova na svome komentaru, piše 24sata

Navijači su složni: Trebali su te pozvati na natjecanje u tricama. Bogey! Utah te voli, brate! - pišu presretni navijači Jazzera.