Podijeli članak

Iz godine u godinu broj solerica raste, a najčešći razlog krije se u brojevima, kaže ovo istraživanje iz 2015. godine. U ovih 8 zemalja živi najviše solo djevojaka, a zanimljivo je što iz nekih od navedenih destinacija dolaze najljepše žene svijeta.

Koje se sve zemlje nalaze na ovom popisu, i zašto žene koje tamo žive ne mogu pronaći partnera, pročitajte u nastavku:

1. UKRAJINA

Ova zemlja poznata je po prekrasnim ženama, poput Mile Kunis, no djevojke koje u njoj žive, nemaju sreće u ljubavi. Ima ih puno više nego muškaraca pa dečki mogu birati, dok žene samuju.

2. ESTONIA

Problem brojeva ponavlja se i u ovoj zemlji, punoj plavokosih i plavookih žena. Muškaraca je puno više nego djevojaka pa je teško pronaći onog pravog.

3. GRUZIJA

Na trećem mjestu popisa najbrojnijih solerica, nalaze se žene iz Gruzije. Zgodne i sramežljive, često ostaju kratkih rukava kada je ljubav u pitanju.

4. PUERTO RICO

Tko bi rekao da ove vatrene djevojke nemaju vojske obožavatelja? Djevojke su vesele, otvorene i apsolutno prekrasne, ali za lokalne muškarce nisu ništa posebno jer ih ljepotice brojem nadmašuju.

5. BJELORUSIJA

U Bjelorusiji je značajan deficit muškaraca, pogotovo onih poželjnih. Naime, u Bjelorusiji, baš kao i u Rusiji i Ukrajini vrlo je visok postotak alkoholičara, a muškarci umiru barem deset godina prije žena. U ovim zemljama natalitet je izrazito nizak.

6. LITVA

Pomislili bi da u ovoj maloj zemlji na sjeveroistoku Europe svi mogu naći ljubav bez previše muke, zar ne? Ipak, Litva je puna solerica koje sanjaju o svom princu na bijelom konju.

7. BOSNA I HERCEGOVINA

Vesele, duhovite i prpošne, djevojke iz susjedne Bosne također su se našle na ovom popisu! Usprkos tradicionalnim vrijednostima, teško pronalaze muškarca za suživot.

8. HRVATSKA

Na posljednjem mjestu smo mi. Zemlja koja ima brojne prirodne ljepote i još ljepše žene, puna je solerica koje se žale kako je teško pronaći "poštenog" dečka. Visoki broj single djevojaka neki pripisuju odgoju i roditeljima koji se i prema odraslim muškarcima ponašaju kao da prema djeci, dok drugi smatraju kako je opet kriv - zakon brojeva.