Podijeli članak

Tvrtka HT ERONET već treću je godinu telekomunikacijski sponzor najveće tehnološke konferencije u BiH, Microsoft Network, a koja će se ove godine održati u Neumu, od 19. do 21. travnja. Tim povodom, u Sarajevu je održana konferencija za novinare na kojoj su govorili član Uprave HT ERONET-a i izvršni direktor za nepokretnu mrežu Tomislav Ruk, te direktor Microsofta BiH, Omar Krivošija.

„U prvoj godini predstavljanja HT ERONET-a, mnogi nas nisu vidjeli kao dio IT zajednice, ali danas HT ERONET ne samo da je dio IT zajednice, već  svojim Cloud uslugama i prilagođenim modelima prodaje krajnjim korisnicima, postaje predvodnik u ICT segmentu usluga. Naš ključni cilj u segmentu ICT usluga je kreirati osnovicu za prijenos najnovijih tehnologija iz svijeta, i implementaciju kroz dostupne usluge u Bosni i Hercegovini'', kazao je Tomislav Ruk, član Uprave HT ERONET-a i izvršni direktor za nepokretnu mrežu.

Proces digitalizacije od tvrtke zahtjeva brze i korjenite promjene, a HT ERONET svojom dosadašnjom ekspertizom, kao i aktiviranjem svojih partnera, može korisnicima ponuditi neophodnu pomoć u procesu digitalne tranzicije. Pri tome, HT ERONET korisnicima osigurava ključne infrastrukturne osnove, preuzimajući troškove kapitalnih ulaganja na sebe, a što je jedna od ključnih barijera u brzini implementacije digitalizacije u tvrtkama.

Nazočnima se na press konferenciji obratio i Omar Krivošija, direktor Microsofta BiH koji je, između ostaloga, kazao:
 
''Zahvaljujem  još jednom našem dugogodišnjem partneru i telekomunikacijskom sponzoru HT ERONET-u na potpori koju pružaju pri organizaciji NetWork konferencije. Drago mi je da su pored ostalih sponzora prepoznali vrijednost konferencije, koja zaista pruža dosta mogućnosti za promociju tvrtke i usluga, kao i ostvarivanje novih poslovnih kontakata.  Istinski se radujemo novom druženju i vjerujemo da ćemo i sljedećih godina nastaviti našu uspješnu suradnju.''

„Proteklih godina na konferencijama su promovirane Cloud usluge koje su u međuvremenu unaprijeđene dodatnim mogućnostima, a potencijalni korisnici će i ove godine moći dobiti sve informacije. Također, kao i u prethodnim godinama, za ovogodišnju konferenciju HT ERONET je pripremio promociju novih usluga. Ovoga puta su to Cloud usluge koje se tiču sigurnosti podataka i dostupnosti usluga“, dodao  je Ruk.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji Microsoft NetWork 7 prijaviti se mogu do 12. travnja, a kotizacija za sudjelovanje na najvećoj poslovno-tehnološkoj konferenciji je dostupna za 300 KM (+PDV).  Prijaviti se mogu i svi redovni studenti koji konferencijsku kotizaciju mogu osigurati po posebnoj cijeni od 50 KM (+PDV).

Za više informacija o Microsoft NetWork 7 konferenciji, uključujući spisak predavanja i predavača, lokaciji održavanja i smještaju, posjetite službenu web stranicu MSnetwork.