Podijeli članak

Tagovi

Kako to i priliči intoniranjem himne hrvatskoga naroda „Lijepa naša domovino“, te odavanjem počasti minutom šutnje svima onima koji su dali svoj život za slobodu hrvatskoga naroda, osobito poginulima u Domovinskome ratu jučer je u Mostaru održan Četvrti Zbor Hrvatske stranke prava Bosne i Hercegovine Podružnice Grada Mostara. 

Za predsjednika Podružnice Grada Mostara HSP-a BiH jednoglasno je izabran prof. Petar Milić, također su jednoglasno izabrani dopredsjednici Albert Šunjić i Mario Krešić, te tajnik Vitomir Zlatić. 

Na Zboru su izabrani i sljedeći članovi Izvršnoga odbora Podružnice Grada Mostara i to redom: Lazo Raič, Blago Cvitković, Vladimir Marinović, Zvonko Vukša, Mario Knezović, Marinko Šunjić, Drago Marić, Pavle Milić i Rođa Cvitković. 

Na Zboru je bio nazočnim i predsjednik HSP-a BiH gospodin Stanko Primorac koji je dao bezrezervnu potporu radu Podružnice Grada Mostara te ukazao na nužnost političkoga djelovanja HSP-a BiH unutar Hrvatskoga narodnoga sabora. 

Na Zboru je također dana puna potpora aktivnom djelovanju HSP BiH unutar HNS-a te suradnji s HDZ-om BiH u okvirima strateškoga sporazuma koji je potpisan između ove dvije stranke, stoji u priopćenju HSP-a BiH podružnica Grada Mostara.