Podijeli članak

Kao što smo Vam već ranije pisali da Nogometna Škola HŠK „Zrinjski“ Mostar organizira manifestaciju Open football day na stadionu HŠK Zrinjski od 17. do 24. lipnja 2019. godine za kadete (2003. i 2004.godište) i pionire (2005. i 2006. godište).

Open football day je nogometna manifestacija koja omogućava svim zainteresiranim nogometašima iz regije, a i šire da pokažu svoja nogometna umijeća i unaprijede svoje znanje. Ova manifestacija također ima za cilj proširenje članova obitelji Zrinjski.

Sudionikom ove manifestacije možeš postati ako se pridružiš kategoriji kadeta ili pionira koji igraju utakmicu Premijer Lige BiH U15 i U17 i sudionici su Prve Lige HNK/Ž za kadete i pionire, a neki igrači su iz ovih kategorija svojim trudom i zalaganjem došli do potpisivanja ugovora s HŠK „Zrinjski” Mostar. 

Više informacija možete saznati na Facebook stranica nogometne škole HŠK „Zrinjski” Mostar https://www.facebook.com/nshskzrinjskimostar/ (Škola Nogometa HŠK „Zrinjski” Mostar) ili putem maila [email protected]