Podijeli članak

Nogometaši HŠK Zrinjski danas su odradili prvi timski trening nakon dva mjeseca pauze izazvane pandemijom koronavirusa. Plemići će u narednom periodu trenirati i isluškivati sudbinu nastavka Premijer Lige koja je izuzetno neizvjesna.

Trener Mladen Žižović tijekom pauze je bio u kontaktu sa svim nogometašima koji su trenirali kod kuće, te kasnije u manjim grupama. Nogometaši HŠK Zrinjski u posljednja dva dana vršili su testove na koronavirus a jučer je stigla obavijest da su svi negativni i momčad je mogla krenuti s radom.

Više od dva mjeseca nismo zajednički radili. Malo smo improvizirali S individualnim treninzima. Hvala Bogu okupili smo se i najbitnije je da su svi rezultati testiranja negativni. Igrači su raspoloženi i sigurno da su se svi poželjeli  zajedničkog treninga" -  rekao je Žižović, te se osvrnuo na Premijer ligu.

"Vidjet ćemo, sačekat ćemo odluke. Mi smo svoj stav ponovili nekoliko puta i nema potrebe da ga opet ponavljamo. Tijekom tjedna će vjerovatno doći do zvaničnog stava o nastavku prvenstva i prema tome ćemo se odrediti za naredne korake" - kazao je Žižović uoči okupljanja

AU:B.B.