Podijeli članak

Tagovi

Astrolozi tvrde da neki horoskopski znakovi uporno biraju pogrešne partnere i ignoriraju sva upozorenja koja ukazuju na potencijalnu opasnost.

Provjerite jeste li vi među njima i kako to možete promijeniti. 

Ovan

Ovnovi su jako izbirljivi, ali su uglavnom i dosta površni pa im je izgled jedan od glavnih kriterija prilikom odabira partnera. Baš zato često nalete na nekoga tko iznutra nije ni približno toliko lijep/a kao što to sugerira njihov izgled, piše Vestinet.

Blizanci

Druželjubivi Blizanci obožavaju biti okruženi ljudima, a u svakom društvu obično su u centru pažnje.

Da bi se u nekoga zaljubili, dovoljno je da vide kako ih sluša i podržava u onome što govore, ali često kasnije shvate da taj netko uopće nije na njihovom nivou, već im se samo tako prikazivao na početku.

Rak

Rakovi se jako čvrsto vezuju za ljude do kojih im je stalo, a neki će u tome vidjeti idealnu priliku za iskorištavanje. Tako emotivni Rakovi često završe u vezi s osobom koja na sve načine pokušava (i obično im uspijeva) da manipuliranju njima, a kad to shvate, ostanu sami i nesretni.

Vaga

Osobe rođene u ovom znaku često završe u vezi s nekim samo kako ne bi bile same, jer to baš ne vole.

Zbog straha od samoće, Vage su sklone i tome da same sebe uvjere da im netko odgovara kao partner/ica za vezu, iako duboko u sebi znaju da to baš i nije tako.

Strijelac

Strijelac u vezi najviše cijeni slobodu pa obično biraju partnere koji im ostavljaju dovoljno prostora i puštaju ih na miru kada to žele.

Ipak, zbog ležernog pristupa vezi u kojem ne obraćaju puno pažnje na to što radi njihov partner/ica dok nisu zajedno, često izvuku kraći kraj.