Podijeli članak

U ulici Hašima Spahića, općina Ilijaš, sinoć se desilo ubojstvo i pokušaj samoubojstva, priopćeno je iz MUP-a Sarajevske županije.
Policija je u 21.37 sati u stanu pronašla dvije ozlijeđene osobe, a liječnici Hitne pomoći konstatirali su smrt ženske osobe inicijala S.G. (1963.), koja je preminula uslijed ozljeda nanesenih oštrim predmetom.

Kod muškarca inicijala M.G. (1965.) primijećene su ozlijede koja je najvjerojatnije nanio sebi oštrim predmetom.

"Ozlijeđeni je nakon ukazivanja liječničke pomoći prevezen u UKC u Sarajevu, gdje su liječnici konstatirali teške tjelesne ozlijede, a na Klinici za anesteziju i reanimaciju je zadržan na daljem liječenju, uz nadzor policijskih službenika", priopćeno je iz policije.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su dežurni tužitelj Županijskog tužiteljstva SŽ, policijski službenici Uprave policije MUP-a SŽ i ovlašteni sudski vještak medicinske struke.

Prilikom vršenja uviđaja pronađeni su i izuzeti predmeti u cilju dokumentiranja krivičnog djela ubojstvo. Tijelo preminule je vozilom KJKP “Pokop” prevezeno u prosekturu “Bare”, gdje će se po naredbi tužitelja izvršiti obdukcija. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentiranju navedenog krivičnog djela.