Podijeli članak

Iako su danima češljali svaki milimetar užeg i šireg područja od mjesta gdje je svirepo ubijena Lana Bijedić (19) u Studencima kod Ljubuškog, istražitelji, uz pomoć ronilaca koji su pretraživali korito rijeke Studenčice, nisu našli ništa važno što bi im pomoglo u slaganju mozaika ovog misterioznog slučaja. 

Sva pažnja

Kako saznaje Dnevni avaz, sada su svu pažnju usmjerili na ponovno pregledavanje snimaka videonadzora izuzetih s brojnih objekata u Čapljini, koji su pokazali smjer kojim se nesretna djevojka pješice kretala. 

S obzirom na to da je do sada utvrđeno da se Bijedić dovezla autobusom iz Mostara do Čapljine, odakle je s autobusne stanice pješačila do ploče naselja Trebižat, kako je to pokazala snimka benzinske crpke „Rebac-Benz“, istražitelji su se fokusirali na osobe koje su u to vrijeme prolazile pješice, ali i automobilima.

Preksinoć su se pojavile informacije o tome da je jedan muškarac koji se dovodi u vezu s ubojstvom iz Čapljine uhićen, što su jučer demantirali iz Tužiteljstva Zapadnohercegovačke županije, pod čijim nadzorom se vodi istraga.

Kako je rečeno, doslovno se sve provjerava, a čekaju se i rezultati brojnih vještačenja, među kojima su Lanin telefon i laptop.

Iz izvora bliskih istrazi saznaje Dnevni avaz da je ova djevojka, koja je bila upisala studij arhitekture na Univerzitetu „Burch“, vodila dnevnik koji je pisala na engleskom jeziku te se u policiji nadaju da će im i to biti od koristi.

Zid šutnje

Ekipa Dnevnog avaza je jučer bila na licu mjesta, gdje su od mještana naselja Trebižat pokušali saznati koju informaciju. Međutim, u vezi s ovim slučajem naišli smo na zid šutnje. Jedna mještanka je ispričala samo da ju je starija žena vidjela na kružnom toku.