Podijeli članak

Tagovi

Nastava u HNŽ-u ipak počinje sutra, 11. siječnja, a ravnatelji škola će, sukladno vremenskim i uvjetima za održavanje nastave u svakoj pojedinačnoj školi donijeti odluku o eventualnom skraćenju nastavnog sata.

Ravnateljica OŠ 'Silvija Strahimira Kranjčevića', Darija Stojčić kazala je za Pogled.ba kako će u ovoj školi nastava sutra početi u 9.00 sati te će sati biti skraćeni.

Ravnateljica ove škole je pozvala roditelje nižih razreda da djeci osiguraju užinu i savjetuje ostajanje u razredima tijekom velikog odmora te naznačila kako će produženi boravak za djecu raditi prema rasporedu.

Kako stoji u priopćenju Vlade HNŽ-a, nakon obavljenih konzultacija Ministarstva prosvjete, znanosti., kulture i sporta HNŽ s ravnateljima škola, predstavnicima sindikata i drugim zainteresiranima, zaključeno je da nastava u drugom polugodištu u osnovnim i srednjim školama koje rade po nastavnom planu i programu na hrvatskom jeziku započne prema ranije donesenoj odluci, odnosno sutra, 11. siječnja 2017. godine.
 
Ravnatelji škola će, sukladno vremenskim i uvjetima za održavanje nastave u svakoj pojedinačnoj školi, donijeti odluku o eventualnom skraćenju nastavnog sata.