Podijeli članak

Hana Hadžiavdagić Tabaković čiji profil broji preko 220.000 pratitelja voditeljica je prve radionice o Instagramu u Bosni i Hercegovini. S polaznicima radionice podijelit će iskustva i praktično pokazati kako od sebe ili svog proizvoda/usluge stvoriti brend i povećati broj folowera na jednoj od najpopularnijih društvenih mreža u svijetu.

Instagram je prvenstveno kreiran za zabavu, no oglašivači su brzo uvidjeli koliko je moćan alat za promociju i prodaju kada surađuju s influencerima. Sve je više tvrtki koje svoje proizvode i usluge promoviraju preko Instagrama. Na ovaj način tvrtke su sigurne da je informaciju o njihovom brendu vidjela određena ciljna skupina. Oni koji izaberu ovako oglašavati svoj brend uskoro na prodaji osjete koliko im se ulaganje isplatilo. 

Pozivamo vas na prvu radionicu Instagram 4 Business gdje ćete naučiti sve detalje vezane uz kvalitetnu promociju sebe, svog proizvoda ili usluge preko vodeće društvene mreže. Radionica će se održati u utorak 4.07.2017. u Banja Luci, srijedu 5.07.2017. u Sarajevu i u četvrtak 6.07.2017. u Mostaru. Organizator radionice je agencija za profesionalno usavršavanje Apriori BH, a više informacija, program, prijava i detalji su na www.apriori.ba.