Podijeli članak

Nakon godine dana u Baniyasu te pola godine bez angažmana, Kruno Jurčić (49) pronašao je novi klub i to u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Vodio je Al-Nassr iz Saudijske Arabije, a sad vodi Al-Nasr iz Dubaija

Nakon što je prošle godine završio šesti u prvenstvu Saudijske Arabije sa Baniyasom, Krunoslav Jurčić (49) otišao je iz kluba, a sad je pronašao novi angažman. Vraća se u UAE gdje će preuzeti Al-Nasr, klub koji je prije vodio današnji trener NK Varaždina Luka Bonačić (64).

Nakon što je Al Nasr loše startao u prvenstvu s tri uzastopna poraza u četiri kola, dotadašnji trener Caio Zanardi (46) dobio je otkaz. Nakon što su u prošlosti klub vodili velikani poput Cesarea Prandellija i Waltera Zenge, sad će ih preuzeti poznato trenersko ime iz Hrvatske.

U tom je klubu već nekoliko Hrvata - Ugo Klingor je tehnički direktor mlađih uzrasta, U-19 momčad vodi Ivan Senzen, U-16 Marijan Čaić, a s Krunoslavom Jurčićem je došao i njegov stožer Zvonko Komes, Josip Omrčen-Čeko i Luka Bašić. Debitirat će u subotu protiv Al Wahde.