Podijeli članak

Ured specijalnog predstavnika Europske unije u Bosni i Hercegovini (EUSR), u okviru projekta 'prEUzmi inicijativu', organizira posjete lokalnim zajednicama širom BiH i javne debate o izazovima i mogućnostima koje nudi proces pristupanja EU.
 
Četvrta debata bit će upriličena u utorak, 11. lipnja 2019. godine u Grudama, u Etno selu Marića Gaj, s početkom u 13 sati.
 
Domaćin debate je šef Delegacije Europske unije u BiH i specijalni predstavnik EU, veleposlanik Lars-Gunnar Wigemark, kojem će se pridružiti i José María Valdemoro Giménez, španjolski veleposlanik u BiH te stručnjaci  s njihove strane angažirani na projektu.

Izjave za medije planirane su u 13:30 sati, a bit će omogućeno zabilježiti otvaranje debate te uvodne riječi veleposlanika.
Očekuje se nazočnost zainteresiranih gospodarstvenika, nevladinog sektora, udruga, mladih te svih zainteresiranih predstavnika lokalne zajednice.

Nazočni će imati priliku dobiti dodatne informacije na informativno-edukativnom sajmu gdje će izlagati predstavnici projekata koje financira EU, a koji izravno doprinose ekonomskom i održivom razvoju lokalnih zajednica.