Podijeli članak

Od kluba koji je bio poznat po tome da se oslanja isključivo na igrače iz svojeg omladinskog pogona, Barcelona je postala - Manchester City.

Barca je u zadnje tri godine potrošila okruglih 500 milijuna eura na transfere. Samo je City potrošio više, a isto toliko spiskali su United i PSG. Dembele je plaćen 105, Coutinho 160, Paulinho 40 milijuna eura, a još čitav niz igrača je stigao zadnjih sezona na Nou Camp.

Sljedeći koji će gotovo sigurno put Barcelone je Antoine Griezmann. Francuz je stara želja Blaugrane i bilo je samo pitanje vremena kad će napustiit Atletico, iako su jako zainteresirani i Manchester United te, naravno, City.

Barca se sprema aktivirati Griezmannovu otkupnu klauzulu od 100 milijuna eura, a navodno mu je već pripremljen i broj 7 na dresu. No, španjolski list Sport objavio je danas na naslovnici priču o tajnom dogovoru između Barcelone i Griezmanna.

Prema njemu, ne ispoštuje li Francuz načelni dogovor s Barcelonom, morat će joj platiti kaznu od "nekoliko milijuna eura", a ista kazna očekuje i Barcelonu predomisli li se njegov budući klub, prenosi Index.