Podijeli članak

Srpska demokratska stranka (SDS) inzistira na odgovornosti svih nadležnih za nabavku šatora zvanog pokretna bolnica u Republici Srpskoj- kazao je Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS.

Očekuje od nadležnih u RS da objave ugovor, koji se sad raskida u vezi s tom nabavkom.

-Na taj način će javnost bila upoznata sa svom štetom koja će opet biti plaćena iz džepova građana Republike Srpske - naglasio je Govedarica, priopćeno je SDS-a.

Istaknu je kako javnost može samo nagađati o stvarnoj šteti za nabavku pokretne bolnice.

-Znamo da je samo prevoz šatora zvanog pokretna bolnica plaćen 400 000 KM, a o drugim štetama možemo samo nagađati. Zato je važno da se ugovor objavi - ponovio je Govedarica.

On se osvrnuo i na tvrdnje predsjednika SNSD-a Milorada Dodika, izrečene na sjednici Narodne skupštine RS, da nije bilo greške tijekom izvanrednog stanja.


-Možda je Dodik, kad je galamio u svom rastrojstvu sa skupštinske govornice kako nije bilo greške, u stvari izvodio performans i šalio se kao što je rekao za prisluškivanje narodnih zastupnika. Izgleda kako je politika u stvari skeč, ali neka zna da srpski narod ne voli takve loše fore - zaključio je Govedarica, priopćeno je iz SDS-a.