Podijeli članak

Slavlje koje se odvijalo nakon pobjede Hrvatske demokratske zajednice na izborima 2015. godine rijetko tko može nadmašiti, a mnogima su još uvijek u sjećanju scene valjanja po zastavi i stavljanje stranačke članske iskaznice na čelo.

Nakon što su saznali da imaju blagu prednost u izbornom stožeru HDZ-a, na izbornu noć 2015. godine započelo je neuobičajeno veselje. Ljubila se zastava, lijepile članske iskaznice na čelo, a mnogi se sjećaju gospodina koji se po zastavi i valjao.

Viđen u Saboru

Upravo je taj nepoznati pripadnik Hrvatske demokratske zajednice danas ušao u Hrvatski Sabor

Kako je SDP-ov saborski zastupnik Bojan Glavašević objavio na svojem profilu na Twitteru, susreo je gospodina u saborskim hodnicima, te na pitanja o tome što dotični tamo radi, odgovorio kako je vjerojatno došao nekome u posjet, prenosi net. hr.

Saborski zastupnik Bojan Glavašević odgovarao je i na pitanja koja su korisnici Twittera postavljali ispod njegove objave te objasnio kako je gospodina uočio na stepanicama u Hrvatskom Saboru te kako je vjerojatno nekome stigao u posjet. Jedan od komentara na objavu bio je: ‘Jeste sklonili zastave na sigurno?’