Podijeli članak

Ispred cjelokupnog članstva Gospodarske / Privredne Komore Grada Mostara, upućujemo javni apel nadležnim organima povodom dugotrajnosti radova na izgradnji kolektora oborinskih voda i pročistača otpadnih voda u Gradu Mostaru. 

Uzimajući u obzir intenzitet i obim radova koji se trenutno izvršavaju na gotovo svim glavnim prometnicama u gradu, evidentna je činjenica kako su se ti radovi razvukli i kako otežavaju život i normalno fukcioniranje građana Mostara.  Na velikom broju lokacija na kojima su započeti radovi, praktično se ništa ne dešava. Turistička sezona je već uvelike otpočela , te su naši sugrađani i turisti izloženi velikim gubicima zbog gužvi, nedovršenih kolnika i rupa koja uništavaju vozila. 

Također, veliki problem predstavlja i nefunkcioniranje semafora na raskršću kod Franjevačke crkve, čime se ugrožava prometna sigurnost, ali i sigurnost naših sugrađana i turista kojima je to u većini slučajeva put do stare gradske jezgre. 

Ovim putem molimo gradsku vlast da poveća intenzitet radova i osigura nesmetano funkcioniranje gradske infrastrukture i prometnica kako bismo osigurali nesmetan život našim sugrađanima i turistima. 

Predsjednik Gospodarske / Privredne Komore Grada Mostara, Vjenceslav Leko
Upravni odbor Gospodarske / Privredne Komore Grada Mostara