Podijeli članak

TLRM (Tenis liga rekreativaca Mostar) ove godine ostvarila je istinski podvig okupivši preko 160 tenisača rekreativaca s područja Mostara, a kada govorimo o mečevima odigranim pod okriljem TLRM, radi se o zaista impozantnim brojkama.

Sljedećeg tjedna, na terene TK „Mostar“ izaći će najboljih osam TLRMaša koji će odmjeriti snage na završnom Mastersu. Turnir se igra kroz čitav tjedan (4.11-11.11), a prvi meč bit će odigran u ponedjeljak s početkom u 17:00.

Ovogodišnji Masters podržali su mnogi, a prije svih vrijedilo bi spomenuti osvajača Wimbledona Gorana Ivaniševića te mnoge svjetski poznate javne osobe iz svijeta sporta, kao i kolege iz ostalih gradova koje koriste isti sustav natjecanja (Tuzla, Čitluk, Međugorje…).
 


Prvi favoriti Mastersa zasigurno su Boris Medak i Igor Musa, koji su ujedno i prošle godine bili finalisti Mastersa kada je Musa slavio u spektakularnom susretu u 3 seta. Pored njih, na turniru će nastupiti: Ivan Ćorić, Faruk Karadža, Dubravko Šimunović, Darko Marić, Davorin Primorac i Davor Martinović.

Sponzori Mastersa: Euroherc osiguranje, Vaske d.o.o, Hotel Lux-Međugorje, Zagrebinspekt d.o.o Mostar, Interagent d.o.o Mostar i Leda. 

Ovim putem pozivamo sve zaljubljenike u tenis da dođu i time daju svoju podršku ne samo svom favoritu, već cjelokupnom projektu TLRM, stoji u priopćenju TLRM