Podijeli članak

Sarajevski list Dnevni avaz objavio je u utorak fotografiju zgodne profesorice bosanskog jezika snimljenu bez 'krpica' u učionici u gradiću Varešu i objavljenu na društvenim mrežama, no o događaju se još nitko iz škole službeno nije oglasio.

Stanovnici Vareša i javnost po društvenim mrežama pitaju se je li profesorica Berina Fatić golišave snimke iz školskih klupa Mješovite srednje škole 'Nordbat 2' razmjenjivala sa svojim učenicima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

STEĆAK Stećak mramorni ćuti govorm scena po boku, jači od kandža kiše, povampirenja i krađe. Njegov mjesec i sunce, što znače posmrtne lađe, davno su prevezli dušu, vjekuju sad u doku. Udaljili su se od njeg i gradovi i sela. Vidik mu stvore listopad i koze što tu brste. Vjetar podsjeti lijeske, i one se šapatom krste. Zmija mu krene uz reljef, svoj reljef svije sred čela. Zasto sam došao ovdje, kad sve već ovdje piše? Posljednju blijedu zelen s jesenjom travom dišem. Čuj, zvoni zrelo stablo - to lijes mi teše žuna. Stihove što još bruje dlijetom po stećku svom stišaj, pa, uspokojen, pusti neka ih pokrije lišaj, lezi pod stećak stiha bez prevoznika-čuna. Skender Kulenovic

Objavu dijeli Berina Fatić (@berinafatic)Kako piše Dnevni avaz, za sada je poznato da je profesorica razmjenjivala svoje fotografije s nepoznatim mladićem, a taj ih je postavio na Facebook, Instagram i ostale društvene mreže.  

U tekstu objavljenom u utorak novinari Avaza pišu da su potvrdu o foto-sessionu pokušali dobiti od same profesorice, ali ni ona ni ravnatelj škole u kojoj radi nisu odgovarali na telefonske pozive. 

Profil profesorice iz Vareša na Facebooku i Instagramu preplavljen je njezinim golišavim fotografijama snimljenima u školskoj zbornici, učionici te ispred školske ploče gdje je snimila selfije.

Građani Vareša, gradića udaljenog 30-tak kilometara od Sarajeva, šokirani su, a javnost i stručnjaci nemalo se čude što se o događaju još nitko iz škole nije službeno očitovao.

Mlada i zgodna profesorica Berina Fatić i ranije se rado fotografirala u izazovnim pozama, ali nikada do sada i potpuno obnažena.

- Ovog puta ću ići pravnim putem do kraja - i pronaći, te JAVNO OBJAVITI izvore ovih "dezinformacija"! Pa kad saznamo istinu - svako će morati lizati ono što je pljuvao... ;) A neistine tipa pritužbe roditelja (upravo sam razgovarala s diretktorom moje škole - nikad nijedne nije bilo), ili učenika - koji su me prije mjesec kandidirali za najbolju profesoricu u državi, te preuzimanje mojih fotografija bez moje dozvole - neko će "masno" platiti..., napisala je učiteljica na Facebooku.