Podijeli članak

Kada se 79-godišnji Al Pacino pojavio sam na dodjeli Oscara počelo se nagađati kako je prekinuo vezu s 39 godina mlađom izraelskom glumicom Meital Dohan.

Ove glasine potvrdila je i sama Meital i za Daily Mail otkrila kako je razlika u godinama presudila njihovoj ljubavnoj vezi. 

"Teško je biti u vezi sa starijim muškarcem pa čak i kad je to Al Pacino", rekla je Meital i potvrdila kako je ona prekinula njihovu dvogodišnju vezu i to zato što Pacino nije bio voljan trošiti novac.  

"Kako da pristojno kažem da je bio škrt? Jedino što mi je kupio bilo je cvijeće", rekla je Meital. Kaže kako unatoč njenom  trudu i ljubavi jednostavno nije išlo među njima jer je razlika u godinama bila prevelika. 

"Pokušala sam se zavarati ali jednostavno nije išlo, on je stariji čovjek i to je to", rekla je 40-godišnja glumica. Zadnji put su se zajedno u javnosti pojavili u listopadu na premijeri "Irishmana". 

Al Pacino ima bogatu ljubavnu povijest i prije Meital bio je u vezi s argentinskom glumicom Lucilom Solom, a bio je i u vezi s Dianom Keaton, Penelope Ann Miller, Kathleen Quinlan i s Beverly D'Angelo s kojom ima 18-godišnje blizance Oliviju i Antona. 

Iz veze s Jan Tarrant ima 30-godišnju kći Julie Marie.