Podijeli članak

Bivši francuski reprezentativac Jeremy Menez (32) nalazi se na smiraju karijere. Bivši nogometaš Rome, Milana i PSG-a danas igra za francuskog drugoligaša Paris FC i daleko je od naslovnih uloga u kojima je nekoć bio.

Cijelo ljeto bio je bez kluba, jedva je našao angažman u drugom razredu francuskog nogometa, a u javnost je izašla i snimka koja ga dodatno kompromitira, prenosi 24sata.

Prije dolaska u Paris igrao je za meksičku Americu, a upravo su meksički mediji objavili snimku Meneza kako uživa u društvu prostitutki. Dok mu je jedna sjedila u krilu, njegovi su prijatelji konzumirali kokain kojega je bilo po cijelom stolu. Ipak, Menez se pokušava obraniti.

- Ovaj video je snimljen prije pet mjeseci tijekom odmora u Meksiku. Drogu nikad nisam probao, a to mogu pokazati i doping testovi! Žena na videu nije prostitutka, nemojte izmišljati priče koje se nisu dogodile, jer ću ubrzo dokazati da je sve bilo samo opuštanje - pokušao je oprati ljagu sa svog imena posrnuli nogometaš.

Ovakav negativni publicitet sigurno se neće svidjeti čelnicima Parisa, ali i Menezovu treneru Mehmedu Baždareviću pa nije isključeno da mu uruče raskid ugovora.