Podijeli članak

Lyon je domaćim remijem 2:2 s Leipzigom, do kojeg je došao nakon što je u drugom poluvremenu gubio 0:2, dramatično osigurao prolazak grupne faze Lige prvaka.

Međutim, nakon toga igrači nisu na svom stadionu s navijačima slavili velik i teško izboren uspjeh, nego su se s njima potukli.

Memphis Depay, kapetan, najbolji igrač i strijelac Lyona koji je postigao drugi gol za prolazak grupe, odlazeći s terena primijetio je da je jedan od ultrasa iz grupe Bad Gones na terenu razvio zastavu na kojoj piše „Marcelo odlazi“. Uz poruku braniču Lyona bio je i crtež magarca, koji predstavlja navijačima omraženog člana ekipe.

Vođa ekipe stao je u obranu suigrača tako što se zatrčao prema navijaču s uvredljivom zastavom i istrgao mu je iz ruke, na što su s navijačke tribine prema Depayu krenuli brojni navijači, koje su osiguranje i policajci jedva zaustavljali da ne provale u teren i obračunaju se s Depayem.

Neki su se i uspjeli probiti do njega, ali ubrzo su dotrčali ostali igrači Lyona te im se suprotstavili.

Marcelo se navijačima Lyona zamjerio tijekom poraza kod Benfice, također u LP-u, nakon kojeg su ga počeli napadati na društvenim mrežama i vrijeđati na utakmicama. Ostali igrači Lyona solidarizirali su se s Marcelom i zato više ne pozdravljaju navijače nakon pobjeda,piše RadioSarajevo