Podijeli članak

Nataša Bekvalac čvrsto je odlučila prekinuti svaki kontakt sa suprugom Lukom Lazukićem i pravdu potražiti na sudu. Pjevačica, koja je podnijela zahtjev za razvod sedmomjesečnog braka zbog obiteljskog nasilja, tražit će potpuno starateljstvo nad njihovom jednoipolmjesečnom kćerkom Katjom. 

Od suda će zahtijevati i da Lazukiću zabrani da viđa njihovu kćer do njezine punoljetnosti, piše Blic.rs. 

"Nataša je izgubila povjerenje u Luku i više ne želi riskirati da je ozlijedi na bilo koji način. Nakon svega što se dogodilo u subotu ujutro, ona ga se boji i ne želi da dijete raste uz njega. Njoj je najvažnije da ima potpuno starateljstvo nad kćerkom. Zbog toga zahtjeva da njezini odvjetnici na sudu zastupaju tezu da je on nepodoban za obavljanje roditeljske dužnosti. Zahtjevat će da on dijete može vidjeti tek kada napuni 18 godina. Točnije, Katja će tada, kao punoljetna osoba, moći odlučiti hoće li biti u kontaktu s ocem ili ne", kaže izvor blizak Nataši. 

Također dodaje da njezina borba tek predstoji. Inače, Nataša i Luka, kojeg optužuje da ju je pretukao pred bebom, mogli bi prvi put od incidenta i izricanja mjere zabrane prilaska sreti se u utorak pošto je u Prvom osnovnom tužiteljstvu u Beogradu za 24. travnja zakazano njihovo saslušanje. Iskaz u tužilaštvu će dati i dadilja, koja je jedini svjedok onoga što se dogodilo u Natašinom stanu.