Podijeli članak

U subotu su u Posušju zajednički trening odradili stariji kadeti Taekwondo kluba Cro Star Mostar, Taekwondo kluba ST Kwan Split, Taekwondo kluba Imotski i domaćina Taekwondo kluba Poskok Posušje.

Na treningu je sudjelovalo 26 natjecatelja, koji se pripremaju za veliki međunarodni taekwondo turnir Mostar Open, koji će se održati 4. studenoga 2017. u organizaciji kluba Cro Star, ali i za turnire nakon Mostara. 

Krajem 11. mjeseca su turniri u Zagrebu i Vukovaru, a početkom 12. mjeseca će se u Posušju održati Prvenstvo Herceg-Bosne.

„Stariji kadeti ova četiri kluba su odradili odličan sparing trening. Bili su jako motivirani, a imali su priliku raditi s dosta različitih sparing partnera. Iz našeg kluba treningu su nazočili David Marijanović, Fabijan Bagarić, Marko Samardžić, Una Damjanović i Paola Pehar. Ova suradnja će se u svakom slučaju nastaviti, idući put, nadam se, u Mostaru, kako bi se svi natjecatelji dodatno pripremili za nadolazeće Prvenstvo Herceg-Bosne“, rekla je Klaudia Marić, trenerica mostarskog taekwondo kluba Cro Star.