Podijeli članak

Popularni Macao band opet nas je uspio iznenaditi jednom prekrasnom i dirljivom baladom naziva "Sretno sestro". 
Pjesma je izdana kao singl u izdanju izdavačke kuće Croatia Records. Za pjesmu je snimljen i spot koji je premijerno prikazan na CMC televiziji u ponedjeljak 08. srpnja 2019. 

"Pjesma je nastala u studiju poznatog splitskog producenta Lea Škare. Tekst potpisuje naš dugogodišnji suradnik Dragan Keškić - Gagi, dok glazbu i aranžman u suradnji s Tomislavom Maletom - Tonom, potpisuje Leo Škaro", izjavio je Tomislav Malet - Tone, bubnjar i voditelj Macao banda.

Spot je sniman kako ističe u 4K rezoluciji na prostorima Hercegovine i Hrvatske, točnije u Posušju i Imotskom. 

Redateljska palica, snimanje i produkcija ovog puta naglasio je Tine, pripala je odličnoj i profesionalnoj ekipi Foto MIX videa iz Posušja.
 

"U spotu se pojavljuju poznati modeli iz svijeta show businessa. Pa tako u ulozi mladenke prelijepa Mostarka Marinela Rezo, koja već 6 godina nosi revije na raznim modnim eventima,  poznata još i kao make up vizažist koja je surađivala s mnogim drugim poznatim imenima s estrade i svijeta mode.

U ulozi mladoženje Filip Omazić, Livnjak, koji  je freelance model toliko popularan u Hrvatskoj da ga je angažirala čak i mega popularna Severina, ujedno odličan student građevine i perspektivan nogometaš. U spotu se pored navedenih, u ulozi oca mladenke pojavljuje (hercegovački Rade Šerbedžija) Frano Vukoja humorist i kolumnist Večernjeg lista, dok je ulogu brata odradio naš Jakov. Brata i sestru kao djecu utjelovili su preslatki Niko i Marija Šušnjar i tako upotpunili ovu priču još dodatnom emocijom" pojasnio je voditelj Macao banda.