Podijeli članak

Fakultet prirodoslovnih i matematičkih odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru na svečanoj promociji u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače dodijelio je diplome za 510 diplomanata, od čega 175 magistara struke, 302 prvostupnika, 23 profesora, četiri nastavnika i šest trenera. Diploma magistra znanosti dodijeljena je Moniki Čuljak.

Dekan fakulteta Mario Vasilj uz čestitke diplomantima kazao je :“ Vi mladi obrazovani ljudi snaga ste koja nam je potrebna, nova energija koja nam je potrebna koja može potaknuti uspavani narodni gen.“

Na svečanosti se obratila rektorica Sveučilišta u Mostaru Ljerka Ostojić i kazala kako su ovo trenuci u kojima svjedočimo pobjedi znanja. „Radeći ovaj posao posebno sam ponosna na ovaj fakultet, otvaraju se studiji koji su potrebni na tržištu rada, razvijaju se oni koji ne donose profit, ali koji su neophodni društvu, oživljava se Kampus 2 u Rodoču, ulaže se u praktični dio nastave i otvaraju se dislocirani studiji. Posebno sam ponosna na otvaranje dislociranog studija glazbe u Kreševu“, kazala je Ostojić.

Za glazbeni ugođaj pobrinuo se Akademski pjevački zbor Sveučilišta u Mostaru i izvedbama oduševio diplomante i ostale prisutne.
 

K.J./Pogled.ba