Podijeli članak

Večeras je u Mostaru otvoreno drugo izdanje Fashion Arene, modnog spektakla koji je i ove godine okupio velik broj mladih dizajnera iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Ovogodišnje izdanje otvorio je splitski modni dvojac „Arileo“ koji sa svojom jesensko – zimskom kolekcijom podsjeća na neka prošla vremena, no koristili su popularni modni uzorak „pied de poule“, koji kolekciji daje i dozu nostalgije. 
Na Fashion Areni pojavila su se mnoga poznata imena u svijetu mode, a njihove su kolekcije predstavljene prema svjetskim standardima uz vrhunsku produkciju, kako su organizatori do sada i najavljivali.

„ Također imamo i svjetska imena kao što su Swarovski i Hugo Boss koji po prvi put izlažu reviju u našoj zemlji, i to je upravo večeras u Mostaru. Drago mi je da je Mostar domaćin ovakvog jednog događaja“- kazala je Snježana Delić iz Agencije PRimera.

Za razliku od prošle godine, Fashion Arena se ovaj put održava samo jednu večer, tako da su brojni zaljubljenici u modu večeras uživali u čak 13 revija, a nosili su ih jedni od najpoznatijih manekena i manekenki u BiH i regiji, kao što su Dejan Radović, Dino Bubičić, Ivana Ergić, Tea Bošković, Daniela Mijatović i drugi.

Od poznatih imena naše zemlje sudjelovali su Ljiljana Majkić, Milan Sejdić, Aida Mušinović, a iz Hrvatske  Hippy Garden, Ivana Cvrlje, Klara Ivanović i Marijena Dukić.

Također su predstavljene večernje glamurozne haljine iz butika Le Luxe Fashion i Diva. 
Organizatori Fashion Arene su Agencija Primera i Emerik Gudelj, a iduće godine nas očekuje još bogatiji modni događaj.


Autor: M.P./Pogled.ba, Foto: Gojko B. Soldo /Pogled.ba