Podijeli članak


Danas je u dvorani na Bijelom Brijegu u organizaciji odbojkaškog kluba SOK Mostar upriličen "Dan odbojke"  na kojem su nastupile polaznice škole odbojke SOK Mostar i njihove današnje gošće , sportski prijatelji iz Ljubuškog iz OK Libero.

AU: B.B.

U druženju koje je trajalo puna 3h djevojčice su odigrale nekoliko utakmica na skraćenom terenu i to 3 protiv 3. Nastupila su tri sastava SOK Mostar kao i tri ekipe OK Libero. Dok su utakmice koje je vodila trenerica Sandra Brekalo trajale, ostali polaznici škole odbojke su trenirali sdrugom trenericom Tamarom Stojanović tako da nije bilo praznog hoda.ako je rezultat danas bio najnebitnija stvar na svijetu spomenut ćemo kako su gosti iz Ljubuškog slavili u sve tri utakmice. Kod ovakvih utakmica i druženja rezultat uistinu jeste manje bitan.

Ovakvi susreti dragocjeni su da polaznice škole odbojke steknu natjecateljsku naviku a iz SOK Mostar,  poručuju kako će se potruditi da ovakvi događaji, u dogovoru s klubovima koji su u blizini Mostara, postanu češći kako bi djeca kroz njih sve više napredovala.