Podijeli članak

Studentski centar Mostar u suradnji s Transfuzijskim centrom SKB Mostar u svojim prostorijama organizirao je akciju dobrovoljnog darivanja krvi. 

"Kao i uvijek mi smo zadovoljni, studenti prepoznaju ove akcije kao priliku da učine dobro djelo, da pruže ruku pomoći nekome. Nama je drago doći u Studentski centar i ta suradnja traje već duže vrijeme, i nadamo se nastavku iste. Ovim putem možemo pozvati sve ljude dobre volje koji su dobrog zdravlja i imaju između 18 i 65 godina da se odazovu na akcije darivanja krvi. Darivanje krvi zaista može nekome spasiti život, nekome je to 15 minuta, dok drugome možemo značiti zdravlje i sami život", kazao je dr.sc. Danijel Nedić iz Transfuzijskog centra SKB Mostar i dodao:  

"Naše potrebe su uvijek iste, mi davatelje zovemo, primamo, tražimo, vrata su nam konstantno otvorena. Nažalost, vremena su takva u kojimam imamo razne bolesti, nesreće, i od toga ne možemo pobjeći".

Akciji dobrovoljnog darivanja krvi u Studentskom centru Mostar odazvalo se oko 20-tak studenata i djelatnika SCM-a. 

Iz Transfuzijskog centra SKB Mostar najavili su kako će tijekom mjeseca prosinca od ponedjeljka do petka organizirati dobrovoljne akcije darivanja krvi u Mostaru, ali i u cijeloj Hercegovini.