Podijeli članak

Na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru u četvrtak je predstavljeno 16. izdanje studentskog časopisa „Nestabilnost“.

Tema ovogodišnjeg časopisa je 40. obljetnica postojanja Građevinskog fakulteta.

„Danas slavimo četrdeset prošlih godina, ustvari četrdeset za budućnost, a budućnost to ste vi drage studentice i studenti. Budućnost je u vašim srcima, vašim glavama, vašem znanju i vašim vještinama“, kazala je prodekanica za znanost prof.dr.sc. Amira Galić.

Uredništvo časopisa trenutno broji 17 članova i pet vanjskih suradnika. Svi oni su studenti, sadašnji ili bivši i profesori Građevinskog fakulteta.  

 „Nestabilnost je jedan od najpoznatijih studentskih časopisa u regiji. Građevinski fakultet poznat je po dobroj suradnji između studenata i profesora te je ovaj časopis samo jedan od plodova naše suradnje“ , naglasila je Matea Šain, studentica treće godine preddiplomskog studija Građevinarstva te urednica ovogodišnjeg broja.

Studenti svih godina Građevinskog fakulteta sudjeluju u stvaranju časopisa te uz pomoć profesora stvaraju kvalitetan sadržaj i održavaju, sada već tradiciju, izdavanja najpoznatijeg časopisa Sveučilišta u Mostaru.

J.P./Pogled.ba