Podijeli članak

U prostorijama Udruge sindrom Down Mostar vrijedno se radi. Pripremaju se adventski i božićni ukrasi za vrijeme koje je pred nama, ali i za izložbu povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Nakon potpisanog ugovora o suradnji, Studentski centar Mostar aktivno sudjeluje pri socijalizaciji i aktivizaciji osoba s Down sindromom u društvenoj zajednici. 

Večeras su i članice i članovi Studentskog odbojkaškog kluba i Studentskog košarkašog kluba sudjelovali i pomogli u pripremanju raznih ukrasa koji će biti predstavljeni na izložbi. 

Bitno je napomenuti kako će u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom uz Udrugu Down sudjelovati i niz drugih udruga Grada Mostara, te će se prodavati ukrasi koje djeca pripremaju tijekom cijele godine.

Iako se Međunarodni dan osoba s invaliditetom obilježava 3. prosinca, izložba će biti upriličena u petak, 1. prosinca od 09:00 do popodnevnih sati u Mepas Mall centru.
 
Sav prihod od kupljenih ukrasa ići će za pomoć djeci , a osim u petak, proizvodi se mogu kupiti svakim radnim danom u prostorijama Udruge. 

M.P./ Pogled.ba