Podijeli članak

HŽRK 'Zrinjski' zajedno sa Sportskim savezom Grada Mostara organizirao je jednodnevni turnir humanitarnog karaktera za pomoć obitelji oboljelog Dubravka Knezovića, brata igračice Zrinjskog Ivone Knezović, pod nazivom ''SVIM SRCEM U UTAKMICI ZA DUBRAVKA''.

Novac od prodanih ulaznica sa spomenutog turnira bit će uplaćen za Dubravka, a i Vi možete donirati novac putem donacija na račun kod UniCredit Banke 3381402580696933 sa naznakom: za Dubravka.

Službeno otvaranje turnira otvorio je predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara, gospodin Hasan Šišić.

Dubravko je obolio od leukemije u svojoj 2. godine života. Nakon dugogodišnjeg liječenja bolesti koja se bila smirila, Dubravko se ponovno od jeseni 2014. godine podvrgnuo kemoterapijama koje su nažalost morale biti prekinute prije nekoliko mjeseci zbog napuknuća gušterače i operativnog zahvata pri kojem mu je odstranjeno 2/3 gušterače. Upravo zbog ovog operativnog zahvata Dubravko se ne smije više podvrgnuti kemoterapijama niti mu može biti presađena koštana srž kako je bilo planirano. U ovom trenutku jedina nada za njega je eksperimentalno liječenje kod talijanskog onkologa, dr. Tullio Simoncini, u Rimu. Bolest je potpuno iscrpila Dubravka i njegovu peteročlanu obitelj koja se našla u teškoj financijskoj situaciji te zbog toga i trebaju našu POMOĆ!!!

Svoj doprinos možete i uplatiti na žiro račun kod UniCredit banke broj: 3381402580696933 sa naznakom: Za Dubravka. 

Na turniru su sudjelovali HŽRK Zrinjski, HMRK Zrinjski, ŽRK Neretva (2002), HMRK Široki (2000), HMRK Široki (1998),
ŽRK Neretva, HMRK Zrinjski (2002-2004), utakmica rukometnih veterana I. dio, te mlađe Veteranke.

Ovom prilikom od aktivnog suđenja rukometnih utakmica oprostila se Dražana Melo. Sam oproštaj bio je emotivan, a Dražana je dobila plaketu i cvijeće.