Podijeli članak

Radovi koji se izvode na izgradnji glavnih obalnih kolektora Grada Mostara, koji su uzrokovali brojne izmjene režima u odvijanja prometa privode se kraju kod hotela Ero, što je zabilježio i fotoreporter portala Pogled.ba.

Iz Gradske uprave Mostar je najavljeno kako će se početkom mjeseca listopada koji kalendarski počinje sutra radovi na raskrižju kod hotela Ero u potpunosti završiti.

"Početkom mjeseca listopada raskrsnica će biti u funkciji u punom kapacitetu. Radovi na izljevnoj građevini KP2 uz Carinski most će biti nastavljeni ali isti neće uzrokovati izmjene režima prometa", javljeno je proteklog tjedna iz Gradske uprave Mostara.

Od ponedjeljka novi režim prometovanja u Mostaru

Radi nastavka radova na rekonstrukciji Ulice kralja Tvrtka u Gradu Mostaru, od ponedjeljka, 2. listopada, primjenjivat će se novi režim odvijanja prometa, priopćeno je iz mostarske Gradske uprave.

U dijelu ulice između raskrižja s Ulicom Stjepana Radića i raskrižja s Ulicom kralja Zvonimira, promet će biti u potpunosti obustavljen do završetka radova na ovoj dionici.

Istovremeno, u dijelu ulice između "Zgrade stare kirurgije" i raskrižja s Ulicom Stjepana Radića, nakon završetka asfaltiranja koje je u tijeku, vraća se uobičajeni režim prometovanja, navodi se u priopćenju.