Podijeli članak

Više od stotinu građana svih životnih dobi odazvalo se na akciju čišćenja Bijelog Polja kod Mostara koju je organizirao Omladinski savez Bijelo Polje u suradnji s Centrom za omladinski razvoj.

Akcija je organizirana na svim područjima Bijelog Polja, uz pomoć lokalnih sugrađana i učenika Osnovne škole "Bijelo Polje" Potoci i Osnovne školi "Vrapčići", kao i Fudbalskog kluba Bjelopoljac.

Organizatori akcije ističu kako je ispunjena osnovna misija, s obzirom na to da je cilj ove akcije bilo čišćenje lokalne zajednice, ali i podizanje svijesti kod građana o važnosti čistoće okoliša, s naglaskom na djecu, koju od malih nogu treba odgajati tako da čuvaju svoju okolinu i životnu sredinu.

U samoj akciji sudjelovalo je preko 100 građana Bijelog Polja i lokalnih područja, a prikupljeno je preko 70 vreća smeća.

"Na ovaj način želimo ukazati na važnost podizanja svijesti kod građana o čistoći lokalne zajednice, uz napomenu da je ovo samo jedan u nizu zajedničkih projekata kojih će u budućnosti biti još više", priopćeno je iz Omladinskog saveza Bijelo Polje.