Podijeli članak

Sinoć u 17h u prostorijama Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održana je promocija 14. broja časopisa Nestabilnost, službenog lista studenata Građevinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Ovogodišnja tema broja bila je predstavljanje inženjerskog dijela izgradnje Koridora Vc koja je obuhvaćala šest članaka koji su predstavili rad JP Autoceste FBiH u izgradnji Koridora, Heringa, dioničkog društva za projektiranje i graditeljstvo iz Širokog Brijega te rad Građevinskog fakulteta u nastajanju Koridora. 

S novim rubrikama, većim brojem članova uredništva , novim dizajnom i osvrtom na aktivnosti studenata tijekom godine časopis i temu broja predstavili  su dekan Građevinskog fakulteta, dr.sc. Ivan Lovrić i urednica časopisa Monika Mlakić.

Prisutnima se obratio i Toni Vranjić, predsjednik SZ GFMOa i izrazio želju da ovakvih projekata poput Nestabilnosti bude više.

U sklopu same promocije dodijeljene su nagrade pobjednicima fotonatječaja  „Umjetnost statike“. Studenti su imali priliku poslati fotografije u četiri kategorije: interijer, eksterijer, svjetlost i građevina te svjedoci prošlog vremena. Stručni žiri kojeg su činili prof.dr.Mladen Glibić, prof. Božo Penavić i fotograf Mladen Topić izabrali su tri najbolje.

Urednica Mlakić u svome govoru zahvalila se svima koji su svojim doprinosom realizirali 14.broj i izrazila svoju sreću i ponos na ovogodišnje uredništvo i izdanje Nestabilnosti.