Podijeli članak

Danas je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru predstavljen 20. broj časopisa „SEF“, na kojem je radilo preko 30 studenata.

Glavni urednik časopisa „SEF“ Stipan Zovko zahvalio se svima koji su pomogli na bilo koji način da ovaj časopis izađe: „Drago mi je što su prvi puta u stvaranju našeg lista uključene i kolege iz dislociranih studija, Viteza i Orašja, i nadam se da će se ova suradnja nastaviti. Ovo je najbogatiji časopis koji je u trinaest godina izlaženja prvi put na 108 stranica.”

„Čestitam glavnom uredniku i svim studentima koji su radili na ovom projektu u nadi i želji da nastavite istim tempom“, ponosno je istakao u svom obraćanju prof. dr.sc. Vojo Višekruna.  

Dekanica Ekonomskog fakulteta prof. dr. sc. Mila Gadžić pohvalila je studente i njihove aktivnosti, rad Studentskog zbora te uredništvo časopisa.
„Naši studenti su u potpunosti sazreli, u prvom redu propitivati probleme s kojima se nosi ekonomija Bosne i Hercegovina i zemalja u okruženju“, kazala je dekanica Gadžić.

Valja napomenuti da list „SEF“ izlazi trinaest godina, čime zaslužuje titulu najstarijeg časopisa na Sveučilištu u Mostaru. U sklopu ovog broja sudjelovala su i četiri časopisa koja također djeluju na Sveučilištu u Mostaru: „Meritum“, „Robot“, „Nestabilnost“ i „Placebo“.

D.M./Pogled.ba