Podijeli članak

Pogledajte potresnu priču ispričanu fotografijama koje bilježe borbu protiv raka, svu bol i svu ljubav jednog para. Od prvog trenutka kada ju je vidio, fotograf Angelo Merendino je znao da je Jennifer savršena žena za njega. Bila je to ljubav na prvi pogled koja je okrunjena brakom u njujorškom Central Parku.

Nakon samo pet mjeseci braka, njihov život se promijenio jer je Jennifer dijagnosticiran rak dojke. Uslijedila je višemjesečna borba s rakom i nešto posle prve godišnjice braka, ovaj par je počeo ponovno vjerovati u svoju budućnost kada su ih liječnici obavijestili da je Jennifer izliječena.

Ipak, nakon samo nekoliko mjeseci, saznali su da je rak metastazirao na jetru i kosti. Tijekom svoje borbe, shvatili su da zapravo jedino oni znaju kroz što prolaze i poželjeli dokumentirati proces kroz koji Jennifer prolazi.

Angelo je maestralno pokazao da fotografije mogu govoriti više od riječi i ova serija fotografija pokazuje svu zabrinutost, borbu, bol i tugu koja je bila prisutna u njihovim životima.

"Moje fotografije prikazuju naš svakodnevni život. One prikazuju lice raka, na licu moje supruge. Prikazuju izazove, teškoće, strah, tugu i usamljenost s kojom smo se suočavali i sa kojim se Jennifer borila tijekom bolesti. Najvažnije od svega, one pokazuju ljubav. Ove fotografije nas ne definiraju, ali to smo mi.”, rekao je Angelo za ovu seriju fotografija.

Iako njihova priča nema sretan kraj, Angelo je želio da ove fotografije na neki način pomognu ljudima koji se suočavaju s ovakvom borbom. Čak je osnovao i humanitarnu organizaciju “The Love You Share” koja financijski pomaže obiteljima koje se bore s ovakvom bolešću.

Definitivno smo često ušuškani u svoje životne situacije i pravimo različite drame bez velikog pokrića. Ovakva priča umije biti šamar za sve, kako bismo shvatili koje su to zaista važne stvari u životu. Podijelite je sa vama dragim ljudima.

 

Izvor: nadlanu.com