Podijeli članak

Tagovi

Mostar je od danas bogatiji za još jedan sportski kolektiv. Osnivačkom skupštinom koja je okupila veliki broj ljubitelja sporta počeo je s radom Hrvatski malonogometni klub Rudnik.

Za predsjednika kluba izabran je Slaven Cvitanović, dopredsjednik je Vlado Jurčić, tajnik Igor Kolobara, a predsjednik Skupštine Dalibor Drlje.

U Upravnom odboru HMNK Rudnik još su: Mario Kukić, Dražen Marić, Dalibor Rosić, Ivan Beus, Marin Knezović, Damir Marić, Sandro Avmedovski i Nikola Beus. 

"Nakon uspješnih rezultata tijekom proteklih godina u Ligi MZ Grada Mostara i na Božićnom turniru došli smo na ideju da idemo na veću razinu, da pristupimo organizaciji kluba. Nadam se da će ova sportska priča biti uspješna, i pozivamo sve sportaše Mostara, igrače malog nogometa da se  pridruže našem klubu. Rudnik krasi zajedništvo i pozitivno druženje", istaknuo je predsjednik HMNK Rudnik Slaven Cvitanović.

U Ligi MZ Grada Mostara ekipa Rudnika dva puta je bila najuspješnija. Rudničani su prvo mjesto osvojili 2013. i 2017. godine. Nakon Osnivačke skupštine u HMNK Rudnik planiraju registraciju. 

Redovna Skupština Nogometnog saveza HNŽ-a je za mjesec dana i mi ćemo učiniti sve da klub registriramo i da nas Skupština prihvati u članstvo Nogometnog saveza HNŽ-a. Nakon toga možemo krenuti u daljnju organizaciju kluba koji će sljedeće sezone nastupati u Prvoj futsal ligi FBiH koja ove sezone broji osam klubova. Pozivamo sve sponzore, prijatelje kluba, predstavnike vlasti da prepoznaju ovaj projekt", poručio je predsjednik Skupštine HMNK Rudnik Dalibor Drlje.