Podijeli članak

Studentski centar Mostar organizirao je edukativno - zabavne radionice u prostorijama SCM-a u cilju upoznavanja građana Mostara s aktivnostima. 

Na radionicama simuliranog edukativnog sata njemačkoj jezika i radionice engleskog jezika sudjelovali su polaznici dosadašnjih tečajeva, ali i ostali zainteresirani građani.

Veliku pozornost i jako dobar odziv imala je i novina koju je danas predstavila glasnogovornica Studentskog centra Mostar. Radi se o radionici za malu djecu predškolskog odgoja od 4 do 10 godina: "Organizirali smo ju da osjetimo zanimanje, ali i da upoznamo građane s novim aktivnostima. Radionica za djecu će biti pokrenuta od nove akademske godine. Literatura koju su nam ponudile knjižare je jako zanimljiva. Sve se radi na bazi slikovnica, igračaka, crtića i konverzacije kroz igru."

Organizirana je i dodjela diploma i uvjerenja zadnjeg ciklusa polaznika tečajeva engleskog, talijanskog i španjolskog jezika. Dodijeljeno je 90 diploma, od ukupno 200 polaznika jednog ciklusa, dok će ostale diplome biti dodijeljene u lipnju.

S početkom u 19 sati polaznice Aerobika SC Mostar zajedno s njihovom trenericom Marijetom Cvitković rekreacijskim plesom su pokazale kako izgledaju njihovi treninzi. Plesu su se pridružile odbojkašice sportske udruge.

Nakon cjelodnevnih zbivanja organiziran je i privatni domjenak i proslava rođendana portala pogled.ba koji je povodom petog rođendana danas dodijelio i vrijedne nagrade, a ujedno i proslava prvaka košarkaša tima Student koji djeluje u sklopu SCM i sportske udruge studenata SCM-a.

"Dugoročni cilj ovih aktivnosti je iz godine u godinu proširivati aktivnosti kako bismo došli i do razine organiziranja jednog sajma obrazovanja, edukacije za studente i sve građane grada Mostara", kazala je Glibić.

Proslavu su uveličali sponzori i partneri, te djelatnici Studentskog Centra Mostar.

K.J./Pogled.ba