Podijeli članak

Nakon utakmice roditelja, održana je utakmica između djelatnika Studentskog centra Mostar i sportskih radnika udruge, a potom su odbojku zaigrali medicinari Sveučilišne kliničke bolnice Mostar.

Ravnatelj Studentskog centra Mostar Dragan Mikulić naglasio je kako Škola odbojke broji preko 150 polaznica i da zanimanje za odbojku postoji i što se tiče odbojke ona napreduje u gradu te je SOK Mostar najbolja ekipa u gradu.

"Ovo je prvi put da se SOK Mostar pridružuje organizaciji ovog projekta te nam je jako drago jer naša Škola odbojke broji preko 150 djevojčica. Da bismo program učinili još malo zanimljivijim priključili su se roditelji djece polaznika Škole odbojke, a upravo slijedi i utakmica djelatnika i sportskih radnika Studentskog centra Mostar", kazala nam je Anita Glibić glasnogovornica Studentskog centra Mostar.

Trenerica Marija Vučić u studentskom fitness centru kazala je kako joj je drago što su se ovdje okupili, prije svega da se i oni malo druže i bolje iskoriste vikend. "Danas sport i nije toliko aktualan te je veoma važno potaknuti mlade da se bave zdravim životom i da se druže."

Podsjećamo projekt 'One day more for volleyball', odnosno 'Jedan dan više za odbojku' koji je pokrenut od strane CEV europske odbojkaške organizacije za cilj ima poticanje i ostalih klubova da organiziraju svakog 29. veljače, odnosno svake prijestupne godine, jedan dan više za odbojku kako bi se taj dan svi potrudili da se radi na popularizaciji odbojke.