Podijeli članak

U Hrvatsku je stigla hladna ciklona. Tko se stigao okupati, okupao se, a za iduće 'brčkanje' ćemo pričekati sljedeće ljeto. Bijeg od ove okrutne istine Nives Celzijus (37) i Ivana Knöll (26) pronašle su u pećini...

- Moja frendica je zgodnija od tvoje - napisala je pjevačica Nives u opis nove fotke na kojoj pozira s najstrastvenijom navijačicom Ivanom, a objava je u kratkom roku prikupila preko 17.000 lajkova, prenosi 24 sata.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)


Prijateljice su tako pozirale u badićima, a fanovi su ih 'zasuli' pozitivnim komentarima na društvenoj mreži.

'Ljetna ljepota', 'Vatra živa', 'Predivne', pisali su oduševljeni pratitelji, a jedan od njih im je poručio: 'Trebale ste se do kraja skinuti'.

Inače, Ivana je nedavno pozirala na stijeni, a ni tada komentara nije nedostajalo. Među njima se našao i onaj Nivesin koja je prijateljici poručila: 'Ja sam si spremila fotku'.Njih dvije su se upoznale na jednom snimanju i od tada su nerazdvojne.

- Bila je to ljubav na prvi pogled, odmah smo ‘kliknule’, jednostavno volimo provoditi vrijeme zajedno - rekle su nam ranije.

Kad dame nisu pozirale u Ivaninim domoljubnim kupaćim kostimima, uživale su putujući Istrom i kušajući lokalne kulinarske specijalitete.