Podijeli članak

Nova sezona u Drugoj ligi FBiH grupa Jug nije startala proteklog vikenda, iako je to prvobitno bilo planirano. Naime, dva kluba, Sloga Ljubuški i Cim iz Mostara odustali su od natjecanja, pa će danas biti održan novi ždrijeb parova preostalih 14 klubova koji će nastupati u sezoni. 

U NK Sloga Ljubuški već odavno vlada teška kriza. Sve je kulminiralo pred sami kraj protekle sezone, a kriza se nastavila i tijekom ljetne pauze. Sluha odgovornih da se stvari pokrenu sa mrtve točke nije bilo, a svi u Ljubuškom su razočarani.

Navijači ovog kluba, popularne Rđe, odlučili su napraviti nesvakidašnji potez.

Naime, oni su otputovali u Neum gdje je njihov klub trebao igrati u prvo kolu te istaknuli svoje transparente u vrijeme kada je susret trebao biti odigran.

Na taj način su pokazali koliko im je stalo do voljenog kluba.

Podsjetimo, u Ljubuškom su u sezoni 2000/01 igrala Premijer liga, na Babovac su dolazili Željezničar, Sarajevo, Velež i brojni drugi, te nisu uspjeli da slave...

Sloge više nema, a zanimljivo da je ugašen i ŽNK Sloga koji je osnovan 2014. godine.

"Bila to utopija ili ne, RĐE žive za dan kad će se opet na stadionu čuti Galinijeva pjesma : "Dok je vatre u grudima ne gasi se nada, Ljubuški je Herceg Stjepan on lako ne pada...", istaknuli su iz kluba navijača RĐE '94, prenosi sportsport.ba.