Podijeli članak

Neoskin Centar Mostar proslavio je promjenu imena i novu lokaciju u wine baru “Leroy“. Uz ugodno druženje, vino i zdravu hranu svi posjetitelji imali su priliku pobliže upoznati važnost zdravog života i kvalitetne njege kože. 

U Bosni i Hercegovini, točnije Mostaru njega kože i briga za vlastito zdravlje ide u dobrom pravcu. Muškarci i žene sve više se posvećuju kvalitetnoj njezi što je izrazito pohvalno“, kazala je vlasnica Neoskin centra Ana Brekalo.
 
Neoskin Centar Mostar sjedište je brige za zdravlje i kvalitetnu njegu kože te važnosti odabira odgovarajuće kozmetike za tip kože. U suradnji s Revidermom oni nastoje u Mostaru pružiti novi vid dermo kozmetike koja je zdrava i nema loš utjecaj na kožu kao većina dekorativne kozmetike. 

Mi smo specijalisti za kožu, bavimo se dermo kozmetikom, pružamo true care te svakom klijentu individualno pristupamo. Naši specijalisti trude se u širokoj paleti tretmana naći ono najbolje za svaku osobu“, istaknula je zastupnica Reviderma za cijelu regiju Kristina Ukalović.

Petra Jakić, samo je jedna od zadovoljnih klijentica Neoskin centra koja je uvidjela važnost unosa zdrave hrane za što čišću i zdraviju kožu. 

Reviderm kozmetika na naše područje došla je prije tri godine te sada broji 16 specijalističkih centara, gdje promoviraju kozmetiku točno prilagođenu tipu kože pojedinca. Oni nastoje kroz promoviranje čišćenja lica i brige za kožu, kao najvećeg ljudskog organa, poboljšati kvalitetu života te pospješiti zdraviji i mladenačkiji izgled svojih klijenata.