Podijeli članak

Na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru danas je upriličena svečana promocija druge generacije magistara farmacije Farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Uz prigodnu svečanost dekanica Farmaceutskog fakulteta Monika Tomić uručila je diplome za 17 magistara farmacije.

”Dragi naši diplomanti, zbog vaše ozbiljnosti, ustrajnosti i odgovornosti, danas smo svi ponosni. Vama i svima koji dolaze svakako želim puno poslovnog i privatnog uspjeha”, kazala je dekanica Tomić.

Podsjetivši  kako je ovo druga generacija magistara farmaceutskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru je naglasila da je utrt  put kvalitetnom programu studiranja  s kvalitetnim nastavnim kadrom, te da ne zaostaju za farmaceutskim fakultetima u BiH, ali i okruženju.

Stoga je uz dodjelu dekanove nagrade za najbolje studente prilikom svečanosti iskazala zahvalu svima onima koji su dali veliki doprinos pokretanju ovoga studijskog programa.

Zahvalnice je uručila između ostalih bivšoj rektorici Sveučilišta u Mostaru Ljerki Ostojić, dekanu Medicinskog fakulteta Milenku Bevandi, te dekanu Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru Mariju Vasilju.

Na ovoj svečanosti nazočio je veliki broj osoba iz znanstvenog, kulturnog i društvenog života iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.


Autor: D.G./Pogled.ba