Podijeli članak

Završen je 1. dio Makovera koji se u sklopu zabavnoga programa na Mostarskom sajmu održava već 4 godine. 

Makeover team u sastavu Nives Ćorić (dizajn i kreacija), Ana Iva Marušić (MUA) Frizerski salon Studion IN i Beauty salon Dzana, danas su finalizirali i prezentirali izgled i promjenu imagea dobitnice Mije Puljić.

Mijin izgled i savrseni kombinezon by Nicca upotpunile su još i predivna unikatna torba Ma Chrie by Marijana Dukic i nakit s potpisom TKM Design iz Opuzena.

I ove godine voditeljica programa je bila Matea Ana Pavlović. 

"Kažu kada nešto funkcionira, ne treba mijenjati, tako možemo s ponosom opisati i našu suradnju s ArtDeco cosmetics, koji su i ove godine bili naši službeni partneri,a čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji je sretne dobitnice darivao poklon paketima, ne samo Artdeco proizvoda, nego i linije Ovnak trendy i Ovnak beauty!", priopćili su organizatori. 

Mija je još dobila poklon paket Prirodne kozmetike GLORIA, buket cvjećarne Masline te poklon paket tvrtke  MCI iz Širokog Brijega. 

Nives Ćorić Nicca na sajmu je danas prezentirala haljine iz svoje nove kolekcije kao i Modni Studio NIT iz Sarajeva koji je svoje kreacije upotpunio s nakitom by Mersiha Šukman iz Jablanice.

Za zanimljive frizure i vrhunsku kreativnost i zabavu pobrinuli su se učenici i mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica-odjel frizeri iz Mostara, te učenici srednje strukovne škole iz Širokog Brijega.

"Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših sponzora zabavnoga programa - Hercegovačke pivovare i Mostarskog piva, te HT ERONET, kojima se od srca zahvaljujemo kao i naravno svim našim medijskim partnerima", ističu organizatori. 

U drugom paviljonu takoder je bilo zanimljivo uz promociju knjige Ivane Ćurić iz Tomislagrada, a na slatkom kutku svi su se oduševljeno vraćali po “jos” slastica Ivane Antosović i Marije Gabrić.

Sutra ako niste do sada navratili kusajte slastice Darije Bojović i učenika srednje škole dr. fra Slavka Barbarića iz Čitluka.

Sutra je na programu od 12h Dodjela naagrada najuspjesnijih sudionika sajma 2019. na kojoj će nastupiti Romeo Nikolic te duo Nikolina Pandža i Jelena Marković-Miličević.

Od 13h će na pozornici biti drugi dio Makoevera gdje će se predstaviti Anđela Rozić i njezin makeover team Blago Pavlak, Frizerski studio Seka i Susanu Dodik (MUA), a Plesna revija starta od 15h.

Ne zaboravite da svake večeri uživajte od 19.30h u Taboo Bar i Restoranu gdje su za vas osigurali after partyje sajma.