Podijeli članak

Nino Raspudić večeras je predstavio svoju novu knjigu ''Kratki espresso'' u HD HS Kosači. Riječ je o zbirci tjednih kolumni objavljivanih u Večernjem listu. 

TEKST  I FOTO: Ana Artuković

Zbirka kronološki, u dvije knjige “Kratki espresso 2016./2017.” i “Kratki espresso 2018./2019.”, obuhvaća 186 kolumni u kojima se na osebujan način obrađuju aktualne političke, društvene, kulturne, sportske i druge teme u Hrvatskoj i svijetu.

''Večeras ćemo čuti nešto o tome kako sam počeo pisati kolumne prije 11 godina, kako je ta kolumna postala najčitanija u Hrvatskoj, odakle mi inspiracija za pisati svaki tjedan te kako će to ići dalje. Promocije sam zamislio malo ležernije te da damo publici priliku da pita sve što ih zanima, tako da je svaka promocija drugačija. Održao sam već niz velikih promocija u Hrvatskoj od Zagreba, Zadra, Splita, Dubrovnika, Osijeka i Vukovara, a osim u Mostaru planiram svakako još nekoliko promocija u Hercegovini.'' kazao je Raspudić prije početka predstavljanja knjige. 

Također je rekao kako su reakcije na prethodne promocije bile jako dobre te kako ljudi unatoč novim sredstvima komuniciranja još uvijek vole autora vidjeti uživo i postaviti pitanje. 

Na pitanje kakva su njegova očekivanja od večerašnje promocije u Mostaru odgovorio je: ''U Mostaru sam doma te večeras nema sumnje da će biti dobro.''