Podijeli članak

Za manje od pola godine nakon stravičnog požara kojim je spaljen do temelja, iz pepela ponovno podignuti tržni centar Bingo  danas u prigodnu svečanost otvoren na sjevernom ulazu u Mostar, te u modernom stilu s nizom noviteta  zapošljava oko 200 radnika.

Ovaj događaj okupio je brojne građane, i visoke dužnosnike sa svih razina vlasti i svi su imali samo riječi hvale za rekordnu obnovu objekta koji je do temelja spaljen 22 travnja ove godine.
 
Glavna savjetnica gradonačelnika Mostara Radmila Komadina ističe kako je ponovno otvaranje TC Bingo  veoma značajno ne samo za djelatnike koji su radili u ranijem objektu nego i čitav Mostar.

"Ovaj centar zapošljava oko 200 radnika, što je izuzetno značajno za gospodarski razvoj Mostara", istaknula je Komadina.

Predsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta FBiH  Edin Mušić je čestitao vlasnicima kompanije Bingo i svim njihovim suradnicima na činjenici da su jedno zgarište za nepunih pola godine izdigli na razinu veoma značajnog objekta za čitavu regiju.

"Ovo predstavlja jednu veliku nadu kako u Mostaru tako i u široj regiji“, kazao je Mušić zadovoljan činjenicom da je obnovljeni tržni centar Bingo u Mostaru  najveći i najmoderniji opremljeni centar ove tvrtke na području Hercegovine.

"Centar je u osnovici površine 11.660 metara četvornih, od čega je hipermarket na površini od 9.000 kvadrata, a na ostatku prostora je igraonica Bambino, moderno uređen restoran, te poslovni prostori koji su i ranije bili u centru", s ponosom je istaknula voditeljica službe marketinga Bingo d.o.o. Tuzla, Tatjana Paunoski.

Novi objekt donosi i niz noviteta posebno jer će nasuprot tržnom centru, na jednom dijelu zemljišta pored parkinga, biti retail park površine 2.800 kvadratnih metara u sklopu kojeg će biti radnje DM, Deichmann, Waikiki i Sport Vision. 

Otvaranje donosi pregršt noviteta, koncert Adnana Jakupovića, kao i brojna iznenađenja za kupce.

Podsjećamo, raniji tržni centar koji je ova kompanija imala na istoj lokaciji izgorio je 22. travnja ove godine u katastrofalnom požaru koji je kako je istraga pokazala nastao kvarom na utičnici jednog produžnog kabla. 


Autor: D.G./Pogled.ba