Podijeli članak

 Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru i poduzeće „Telemach“ d.o.o potpisali su ugovor o pružanju boljih internet usluga na Filozofskom fakultetu.

Tako će od danas svi studenti i profesori  na Filozofskom fakultetu  imati wi-fi konekciju na svim katovima ove ustanove.

Ugovor o suradnji  potpisali su  prof.dr Zoran Tomić, dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru  i generalni direktor Telemacha BIH Željko Batišić.

„Moram reći kako godinama boravim na mnogim Sveučilištima i rijetko koji fakultet ima ovakvu uslugu. Mi smo prvi fakultet na našem Sveučilištu koji se može pohvaliti pružanjem ove usluge našim studentima“, kazao je prof.dr. Zoran Tomić, dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru .

Drago mi je što je  gospodin Tomić prepoznao nas kao partnere u ovom važnom projektu  za Sveučilište. Ova usluga koju u narednih 15  dana mislimo uspostaviti bit će vanserijska usluga. Usluga koju mi želimo uspostaviti bit će iznad standarda koji postoje na ostalim fakultetima što podrazumijeva veću brzinu pristupa,  kvalitetniju uslugu i pouzdanost .  Studenti su budućnost i mi želimo doprinijeti njigovom razvoju“ kazao je i generalni direktor Telemacha BIH Željko Batišić.
 
Kako Tomić ističe prvi motiv ove suradnju su studenti. „ Budući da našem Fakultetu studiraju studenti iz regije te da njihova komunikacija između sebe, roditelja i prijatelja mora biti jeftinija, brža  i bolja naš motiv je bio da omogućimo našim studentima da  kada uđu u ovu zgradu da imaju konekciju sa cijelim svijetom te da  imaju kontakte sa svjetskim bazama podataka iz kojih crpe znanje“ kazao je prof.dr.Tomić, dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta.

Pogled.ba