Podijeli članak

Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost danas će biti u Bosni i Hercegovini, javlja Federalni hidrometeorološki zavod FBiH.

Poslijepodne se u Bosni očekuju pljuskovi i grmljavina. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Dnevna temperatura od 26 do 32, na jugu do 35 stupnjeva.

U ponedjeljak se očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslije podne ponegdje u Bosni su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, veći dio dana, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 16 do 21, na jugu do 25, a dnevna od 28 do 33, na jugu do 36 stupnjeva.

U utorak, 11. kolovoza sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne u Bosni su mogući rijetki lokalni pljuskovi. Jutarnja temperatura od 16 do 21, na jugu do 25, a dnevna od 29 do 35 stupnjeva.

Srijeda, 12. kolovoza, u Bosni donisi umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini prije podne vedro, a poslije podne se očekuje postupanj porast naoblake. U drugom dijelu dana kiša, pljuskovi i grmljavina se očekuju u većem dijelu naše zemlje. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu do 25, a dnevna od 27 do 32, na jugu do 36 °C.

U većem dijelu zemlje u četvrtak 13. kolovoza će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne pljuskovi se očekuju u središnjim i zapadnim područjima Bosne, kao i ponegdje na sjeveru Hercegovine. Jutarnja temperatura od 16 do 20, na jugu do 25, a dnevna od 28 do 34, na jugu do 36 stupnjeva.