Podijeli članak

Najpoznatiji britanski par David Beckham i Victoria Beckha) vjenčali su se 1999. godine i danas u njihovom odnosu vlada obiteljska idila. Ali, nije uvijek u njihovom braku sve bilo divno i sjajno. David se povezivao s nekoliko djevojaka, a najveća afera bila je 2004. godine.

David je tako sredinom ljeta 2003. spakirao kofere i sam otputovao u Madrid, zbog životne prilike koju je dobio sa svojim klubom u kojem je igrao. Uskoro će se pokazati da je to bila velika greška.

U novoj sredini menadžeri su mu odmah dodjelili osobu koja je bila zadužena da mu olakša snalaženje i pomogne mu u svakodnevnom životu. Bila je to kćerka holandskog diplomate, Rebecca Loos. Pametna i zgodna od prvog trenutka obasipala je svog novog šefa pažnjom koja mu je toliko nedostajala i dan za danom između njih se sve više brisala granica između poslovnog i privatnog odnosa.

Prvi put fotografi su ih zatekli 18. rujna 2003. u madridskom noćnom klubu Ananda. Nakon objavljenih fotografija na kojima Rebecca i David čavrljaju poput intimnih prijatelja, Beckhamovi su hitno dali izjavu za medije u kojoj poriču bilo kakve probleme u svom braku. Ali mnogo kasnije, kad je afera već bila na vrhuncu, saznalo se da su iste večeri Dejvid i Rebecca zajedno napustili klub i uputili se u njegov apartman u hotelu Santa Mauro.

Prema jako dobro upućenom izvoru Beckham je već u automobilu počeo ljubiti svoju asistenticu. Milujući joj kosu i vrat rekao joj je da je čekao cijelu vječnost na ovaj trenutak. U hotelu David je djelovao nervozno i žurnim je korakom produžio kroz predvorje, a kad su se našli sami u njegovoj sobi prigušio je svjetla u svojoj sobi.

Victoria je prijetila Rebecci
 
Nekoliko sati kasnije, Rebecca je napustila njegov apartman. Iduće večeri opet su se sreli u tapas-baru. Svjedoci su tvrdili da su se sve vrijeme dodirivali nogama ispod stola, a nakon večere ponovno su se vratili u hotel.

Nekoliko dana kasnije njihova veza nije više bila tajna. Čim je to saznala, Victoria je bijesno nazvala Rebeccu i zaprijetila joj da se drži podalje od Davida, pa je Rebecca uskoro dobila u agenciji novi angažman. Ali par se ponovno sreo 22. rujna 2003. u prostorijama Real Madrida na proslavi Ronaldovog rođendana. Iako su na zabavu stigli odvojeno i tijekom cijele večeri izbjegavali bilo kakav kontakt, nakon slavlja su se zajedno uputili do Beckhamovog hotela.

Izvor tvrdi da te večeri nisu vodili ljubav, ali da je među njima ipak bilo seksualne privlačnosti. Ali tri mjeseca kasnije, u prosincu, nekoliko dana prije posljednje utakmice u Madridu, par je ponovo proveo nekoliko sati u njegovom hotelskom apartmanu. 

Konačni raskid sa Rebeccom najavio je David tako što je napustio njenu agenciju SFX i pridružio se PR agenciji koju je angažirala Victoria. Ali i nakon toga nastavili su razmjenjivati SMS poruke eksplicitnog sadržaja.

Konačno, Rebecca Los je izgubila strpljenje i progovorila za medije. Bilo je to uoči božićnih blagdana , kad se Viktorija s djecom, svojim roditeljima i sestrom te Davidovim ocem i majkom pripremala za zimovanje u Švicarskoj gdje im se trebao pridružiti i David. Na sam dan putovanja skandal je eksplodirao, a novinari su požurili na aerodrom da isprate Viktoriju i obitelj. Vidno blijeda i bez šminke s velikim tamnim naočalama koje nije skidala, prošla je pored njih, noseći u naručju mlađe dijete.

Svi su se ukrcali u avion za Genevu, a putnici u poslovnoj klasi svjedočili su da je Victoria provela let u suzama, gledajući kroz prozor, dok ju je njena sestra tješila. Dok se vozila prema aerodromu razgovarala je s prijateljicom na telefon i analizirala SMS poruke koje je njen suprug slao Rebecci i koje više nisu bile dio njihove intime.

Victoria je tvrdila da po tonu poruka ne može prepoznati Davida jer njoj nikad nije slao takve SMS-ove, pa čisto sumnja da bi to učinio osobi koju jedva da poznaje nekoliko mjeseci. S druge strane mučilo ju je što je dobro poznavala kako funkcioniraju mediji i bila je svjesna da novinari barataju s previše detalja i činjenica, da bi sve to bila izmišljotina.

U vezi Rebeccinog ispada oglasio se i David. Uoči leta za Švajcarsku preko svojih zastupnika je poručio:

"Poslednjih nekoliko mjeseci morao sam čitati smiješne tekstove o svom privatnom životu. Ono što je jutros objavljeno samo je još jedan primjer. Istina je samo da sam sretno oženjen i imam predivnu ženu i djecu. Nema nikakve treće osobe koja bi promijenila ove činjenice."

Čak i nakon površne analize ove izjave bilo je jasno da ni jednom riječju nije konkretno demantirao Rebeccine izjave. S druge strane Victorijini prijatelji tvrdili su da njoj nije ni na kraj pameti da olako zatraži razvod od Beckhama te da će se ona za njega boriti do posljednjeg daha.

Tako je i bilo. David i Victoria odlučili su da će nastaviti zajednički život u Madridu i spasiti brak. Već u svibnju iduće godine Victoria je ponovno ostala u drugom stanju, pa je i treće dijete – Kruza rodila u veljači 2005. godine u Madridu.

Gdje je Rebecca danas? 
 
Bivša aistentica Davida Beckhama koja je postala slavna zahvaljujući aferii što joj je omogućilo i naslovnicu Playboya, sada je trener joge i živi u Norveškoj, piše The Sun.   

Udala se i ima dvoje djece te je posvećena zdravom životu, a na Instagramu često objavljuje fotografije na kojima vježba jogu, a često na tim fotografijama jogu radi u toplesu.